FAQ items aan het laden...
Filtratietechniek2020-03-25T12:03:47+01:00

Naaldvilt, steunkorven, service en complete filterinstallaties.

Bij ons bent u aan het goede adres voor alles rondom de industriële filterinstallatie. Rookgasreiniging, stoffiltratie, product(poeder)filtratie enz. De ervaren monteurs van Kayser Filtertech zijn dagelijks op pad om montages, onderhoud en reparaties uit te voeren aan filterinstallaties.

Whatsapp
+31578-579200
Email

Vertegenwoordigingen

Kayser is producent van naaldvilt dat toegepast wordt in industriële filterinstallaties. De doeken worden op rol geproduceerd en in eigen confectie genaaid op maat voor de specifieke toepassing. Voor de rookgasreiniging worden hoogwaardige en hoog temperatuurbestendige materialen gebruikt, en voor stoffilters kunnen eenvoudige synthetische vezels volstaan. Ook de steunkorven worden in eigen fabriek geproduceerd. De TASK afdeling van Kayser zorgt voor de montage van de doeken en eventueel onderhoud/reparaties.

Bezoek website.

Deze firma met jarenlange ervaring is vooral thuis in de gas- en luchtreiniging in industriële processen. Garant bouwt filterinstallaties voor bijvoorbeeld gieterijen, asfalt- en cementindustrie, non-ferro metaalindustrie, aluminium enz.

Bezoek website.

Tot deze groep behoren, naast Garant-Filter nog vier leveranciers van installaties voor luchttechniek, warmteterugwinning enz. Zij zijn thuis in vrijwel alle industriële processen om te helpen deze schoner, milieuvriendelijker en energiezuiniger te laten verlopen.

Bezoek website.

Laatste nieuws

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in om met ons in contact te komen. U kunt ons uiteraard ook bellen op: 0578-579200


    Deze site is beschermd met reCAPTCHA en Google’s Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.